Vacature: Verkoper (Fulltime)

Westland Bloemen Export B.V. is dé specialist in decoratiegroen, gevestigd op de bloemenveilingen van FloraHolland te Honselersdijk en Rijnsburg. Een klantgerichte aanpak staat voorop. WBE levert een uitgebreid en compleet assortiment aan decoratiegroen. Samen met het team zorgt WBE ervoor dat iedere klant het mooiste decoratie groen geleverd krijgt.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zoeken we een enthousiaste collega;

VERKOPER  (Fulltime)

Wat verwachten we van jou?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor relatiebeheer en de verkoop van onze producten. Je zorgt ervoor dat de klant centraal staat en dat de door de directie gestelde omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Iedere verkoper heeft zijn eigen klantenpakket en is verantwoordelijk voor bewaking en uitbreiding van de omzet.

Jij hebt:

  • een sterke affiniteit met de groene sector, bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke commerciële functie;
  • een afgeronde MBO-opleiding;
  • een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en een andere vreemde taal;
  • ervaring met diverse softwarepakketten zoals Office en bij voorkeur Florisoft;
  • een proactieve en gedreven instelling;
  • en je bent flexibel.

Wat bieden we jou?

Westland Bloemen export B.V. biedt een veelzijdige en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid. In een leuk en gedreven team krijg je volop de ruimte. De werkomgeving is dynamisch en de sfeer is informeel. Voor deze functie geldt een passend salaris en goede secundaire arbeids­voorwaarden. Standplaats voor deze functie is het kantoor in Honselersdijk.

 

Solliciteren en meer informatie:

Wil je solliciteren naar deze functie stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: hr@wbe.nl . Voor meer informatie over deze functie bel je naar: Johan Klapwijk, 06 10975729.

Voor meer bedrijfsinformatie: www.wbe.nl

 

Acquisitie  n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Gepubliceerd op: 31 januari 2019